traiteurdienst
Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwe menu’s ? Klik hier om in te schrijven.
verse ganzenlever met uienconfituur en brioche 15.00 holle oester (stuk) 1.50 platte oester dagprijs vissoep 1l. 14.00 kreeftensoep1l. 16.00 gratin van garnalen met prei 15.00 halve kreeft "belle vue" 23.00 halve kreeft warme bereiding naar keuze 25.00 zeevruchtenschotel 50.00 vis op aanvraag dagprijs hazerug met mosterd en bospaddestoelen 27.00 fazant "fine champagne" 23.00 kreeftenkroket (stuk) 5.50 garnaalkroket (stuk) 4.00 Voor een goede bediening, graag 4 à 5 dagen op voorhand bestellen. Restaurant Le Chardonnay, Swolfsstraat 7, 8300 Knokke-Heist Tel. 00 32 (0)50 62 04 39 - www.chardonnay.be - E-mail.: restaurant@chardonnay.be Gesloten woensdag en donderdag KBC IBAN nr. BE 48 4765 1465 6127 - BIC KREDBEBB