traiteurdienst
Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwe menu’s ? Klik hier om in te schrijven.
verse ganzenlever met uienconfituur en brioche Foie gras d’oie, confiture d’oignons et brioche € 15 holle oester (stuk) huître creuse (pièce)                            € 1,50 platte oester (per 25 stuks) dagprijs huître platte (par 25 pièces) prix du jour kreeftensoep 1 L. bisque de homard 1 L. € 16 gratin van garnalen met prei gratin de crevettes aux poireaux € 15 halve kreeft  “Belle Vue” demi-homard “Belle Vue” € 23 halve kreeft warme bereiding naar keuze demi-homard  préparation chaude au choix € 25 zeevruchtenschotel plateau de fruits de mer € 50 hazerug met mosterd en bospaddestoelen rable de lievre a la moutarde et champignons des bois € 25 fazant «fine Champagne» faisan «fine Champagne» € 23 garnaalkroket (stuk) croquette aux  crevettes (pièce) € 4 kreeftenkroket (stuk) croquette de homard (pièce) € 5,50 Voor een goede bediening, graag 4 à 5 dagen op voorhand bestellen. Restaurant Le Chardonnay, Swolfsstraat 7, 8300 Knokke-Heist Tel. 00 32 (0)50 62 04 39 - www.chardonnay.be - E-mail.: restaurant@chardonnay.be Gesloten woensdag en donderdag KBC IBAN nr. BE 48 4765 1465 6127 - BIC KREDBEBB